nettle fusilli with porcini and aparagus | fusilli di ortica con porcini e asparagi







ENG
What you need (for 1 person):
-1 sweet potato
-9 champignon mushrooms
-rosemary
-extra virgin olive oil

Directions:
Cut the sweet potato into thin slices. Remove the stem from the mushrooms and keep it for other recipes. Put the ingredients in a baking tray. Make sure the mushrooms are upside-down and pour some water. Add the rosemary and bake at 180° for 30 minutes. Serve with some olive oil.



ITA
Di cosa hai bisogno (per 1 persona):
-1 batata
-9 funghi champignon
-rosmarino
-olio extra vergine di oliva

Procedimento:
Taglia la batata a fette sottili. Rimuovi i gambi dai funghi e conservali per altre ricette. Poni gli ingredienti in una teglia da forno e assicurati che le teste dei funghi siano ribaltate, a questo punto versate un pò di acqua. Aggiungete il rosmarino e infornate. Cuocete a 180° per 30 minuti. Servi con dell'olio extra vergine di oliva.

Comments