Tempeh with veggie mix | Tempeh con mix di verdure




ENG
What you need (for 1 person):
-100g tempeh
-80g cabbage
-shiitake mushrooms
-1 shallot
-soy sauce
-extra virgin olive oil

Directions:
Cut tempeh in thin slices and cook them in a pan with soy sauce until they get a crispy look. In another pan cook the cabbage, the shiitake mushrooms, and the shallot previously cut in slices with some soy sauce. Serve together with some olive oil on top.



ITA
Di cosa hai bisogno (per 1 persona):
-100g di tempeh
-80g di verza
-funghi shiitake
-uno scalogno
-salsa di soia
-olio extra vergine di oliva

Procedimento:
Taglia il tempeh a fette sottili e riscaldalo in una padella insieme alla salsa di soia fino a che non diventa croccante. In un'altra padella cucina la verza, i funghi e lo scalogno precedentemente tagliati aggiungendo un pò di salsa di soia. Servili insieme e aggiungi dell'olio extra vergine di oliva.

Comments