baked pumpkin and seitan | zucca e seitan al forno
ENG
What you need (for 4 people):
-1 delica pumpkin
-240g of natural seitan
-black olives
-rosemary
-soy sauce
-extra virgin olive oil
-sale
Directions:
Peel and cut the pumpkin into slices, make sure to remove all the seeds. Cut the seitan into thin slices and submerge them in some soy sauce for 1 hour. Put all the ingredients in a baking pan, add the olives, the rosemary, the olive oil, and the salt. Bake at 180° for 1 hour.
ITA
Di cosa hai bisogno (per 4 persone):
-1 zucca delica
-240g di seitan al naturale
-olive nere
-rosmarino
-salsa di soia
-olio extra vergine di oliva
-sale
Procedimento:
Pela la zucca, pulire l'interno e tagliarla a fette spesse. Taglia il seitan a fette sottili e immergile in salsa di soia per circa 1 ora. Disponi tutti gli ingredienti su una teglia da forno e aggiungi le olive, il rosmarino, un pò di olio e il sale. Infornate per 1 ora a 180°. Servite il piatto caldo.
Comments
Post a Comment