PINTO BEANS WITH STEAMED VEGGIES | BORLOTTI CON VERDURE AL VAPORE




ENG
What you need (for 2 people):
-200g of steamed pinto beans (from a can)
-2 zucchini
-3 carrots
-1 garlic clove
-extra virgin olive oil
-black pepper
-salt

Directions:
Wash the vegetables and cut them into big pieces. Steam them in a pot with some water for 20 minutes. You can keep the water for other recipes. Rinse the pinto beans and put them in a pan with the garlic clove cut into halves. Cook them for 10 minutes with some water. Serve all the ingredients with some black pepper, olive oil, and salt.



ITA
Di cosa hai bisogno (per 2 persone):
-200g di borlotti al vapore
-2 zucchine
-3 carote
-1 spicchio di aglio
-olio extra vergine di oliva
-pepe nero
-sale

Procedimento:
Lavate le verdure e tagliatele in grossi pezzi. Cucinatele al vapore in una pentola con dell'acqua per 20 minuti. Potete tenere l'acqua di cottura per altre ricette. Risciacquate i borlotti e metteteli in una padella con l'aglio tagliato a metà e dell'acqua in modo che non si attacchino. Cuocete per 10 minuti. Servite con del pepe nero, sale e olio di oliva.

Comments