pinto bean and potato soup | zuppa di borlotti e patate




ENG
What you need (for 4 people):
-400g of pinto beans already cooked
-2 potatoes
-750ml of water
-1/2 golden onion
-4 sage leaves
-rosemary
-1 garlic clove
-2 table spoons of vegetable broth powder
-extra virgin olive oil

Directions:
Cut the 1/2 onion into slices and put them in a pot with some olive oil and the garlic clove cut into halves. Add some rosemary and the sage leaves, and mix well. Cook for 2 minutes. Then add the potatoes previously pealed and cut into pieces, and the pinto beans. Pour the water and add the vegetable broth. Cover with a lid and cook for 20/30 minutes. Serve with some olive oil.



ITA
Di cosa avete bisogno (per 4 persone):
-400g di borlotti al vapore
-2 patadi acqua
-1/2 cipolla dorata
-4 foglie di salvia
-rosmarino
-1 spicchio di aglio
-2 cucchiaini di brodo vegetale in polvere
-olio extra vergine di oliva

Procedimento:
Tagliate la cipolla a fette e mettela in una pentola con dell'olio di oliva e l'aglio tagliato a metà. Aggiungete la salvia e il rosmarino e mescolate bene. Cuocete per 2 minuti. Ora aggiungete le patate precedentemente pelate e tagliate a cubetti e, i fagioli borlotti. Versate l'acqua e aggiungete due cucchiani di brodo vegetale. Coprite e cuocete per 20/30 minuti. Servite con dell'olio di oliva crudo.

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