tempeh with veggies and avocado | tempeh con verdure e avocado




ENG
What you need (for 2 people):
-80g of tempeh
-3 portobello mushrooms
-200g of turnip greens
-1 avocado
-1 garlic clove
-extra virgin olive oil
-soy sauce
-salt
-spicy red pepper

Directions:
Chop the garlic clove and put it in a pan. Wash the mushrooms and cut them into small pieces, and crumble the tempeh. Now put the mushrooms and tempeh in the pan and add some soy sauce. Mix well and cook for 10/15 minutes over medium/high heat. In the meantime boil some water and put the turnip greens previously washed. Cook for 12 minutes and then drain the the vegetables. Now cut the avocado into halves and with a table spoon carve them and place the avocado on a plate. Add the tempeh mix and the turnip greens. Add some olive oil and some spicy red pepper.



ITA
Di cosa avete bisogno (per 2 persone):
-80g di tempeh
-3 funghi portobello
-200g di cime di rapa
-1 avocado
-1spicchio di aglio
-olio extra vergine di oliva
-salsa di soia
-sale
-peperoncino piccante

Procedimento:
Tritate l'aglio e mettetelo in una padella. Lavate i funghi e tagliateli in piccoli pezzi. Frantumate il tempeh in modo da ottenere un composto granulare. Ora mettete i funghi e il tempeh nella padella ed aggiungete della salsa di soia. Mischiate bene e cuocete per 10/15 minuti a fuoco medio/alto. Continuate a mischiare durante la cottura. Nel frattempo fate bollire dell'acqua in una pentola e aggiungete le cime di rapa precedentemente lavate. Cuocete per 12 minuti, poi scolate. Tagliate l'avocado in due metà e con un cucchiaino scavate e riponete la polpa nei due piatti. Aggiungete il mix di tempeh e le verdure. Condite con dell'olio, peperoncino e sale.



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