BAKED VEGGIES AND PINTO BEANS | VERDURE E BORLOTTI AL FORNO




ENG
Prep: 15 min
Cook: 30 min
Tools: baking tray
Servings: 2

Ingredients:
-2 tomatoes
-2 zucchini
-400g of steamed pinto beans
-extra virgin olive oil
-misticanza seasoning
-salt

Directions:
Preheat oven to 200°C. Wash the tomatoes and zucchini. Cut each tomato in 4 parts and the zucchini into sticks. Rinse the steamed pinto beans. Place all the ingredients on a baking tray and add some misticanza seasoning and salt. Put the baking tray in the oven and bake for 30 minutes at 200°C. Once baked, remove the tray from the oven and put everything on a plate and add some olive oil.



ITA
Preparazione: 15 min
Cottura: 30 min
Strumenti: teglia da forno
Porzioni: 2

Ingredienti:
-2 pomodori
-2 zucchine
-400g di borlotti al vapore già pronti
-olio extra vergine di oliva
-misticanza
-sale

Procedimento:
Preriscaldate il forno a 200°C. Lavate i pomodori e le zucchine. Tagliate ciascun pomodoro in 4 parti e le zucchine in bastoncini. Risciacquate i borlotti. Sistemate tutti gli ingredienti su una teglia da forno ed aggiungete della misticanza e sale. Mettete la teglia in forno e cuocete per 30 minuti a 200°C. Quando è pronto rimuovete la teglia e servite tutto aggiungendo dell'olio di oliva.

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