BULGUR AND QUINOA WITH PEAS | BULGUR E QUINOA CON PISELLI




ENG
What you need (for 2 people):
-160g of uncooked bulgur and quinoa mix
-50g of frozen peas
-fresh or frozen basil
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Boil abundant salty water in a pot. Add the bulgur and quinoa mix and the peas. Stir well and cook for 15 minutes (according to package directions). Now drain the mix and place it in the pot. Add some olive oil, 4 or 5 basil leaves previously chopped, and some salt. Mix well and cook for 1 minute.



ITA
Di cosa avete bisogno (per 2 persone):
-160g di bulgur e quinoa
-50g di piselli surgelati
-foglie di basilico fresco o surgelato
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Fate bollire abbondante acqua salata in una pentola. Versate il mix di bulgur e quinoa e i piselli. Mischiate bene e cuocete per 15 minuti (seguite i tempi indicati sulla confezione). Ora scolate il tutto e rimettelo nella pentola. Versate dell'olio di oliva, aggiungete 4 o 5 foglie di basilico precedentemente tritate e del sale a piacere. Cuocete per un minuto mentre continuate a mescolare.

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