spelt spaghetti with veggies and cream | spaghetti di farro con verdure e panna




ENG
Difficulty: LOW
Category: Main course
Cook: 17 min
Prep: 5 min
Tools: pot, pan
Servings: 2

Ingredients:
-160g of spelt spaghetti
-160g of Chinese cabbage
-1/2 zucchini
-200ml of soy cream
-black pepper
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Cut the Chinese cabbage into thin slices and wash them. Rinse the half zucchini and cut it into small cubes. Put the veggies in a large pan and add some olive oil and salt. Mix well, cover with a lid and cook for 15 minutes over low heat. Stir occasionally. In the meantime bring abundant salty water to a boil in a large pot. When the water is boiling add the spaghetti and cook for 9 minutes (according to package instructions). Now drain the pasta and transfer it to the pan with the veggies. Add the soy cream and some black pepper. Mix everything up and cook over low heat for a couple of minutes.



ITA
Difficoltà: FACILE
Categoria: Primi
Cottura: 17 min
Preparazione: 5 min
Strumenti: pot, pan
Porzioni: 2

Ingredienti:
-160g di spaghetti di farro
-160g di cavolo cinese
-1/2 zucchina
-200ml di panna di soia
-pepe nero
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Tagliate il cavolo cinese a fettine sottili e lavatele. Risciacquate la mezza zucchina e tagliatela a dadini. Mettete le verdure in una padella con dell'olio e sale. Mischiate bene, coprite con un coperchio e cuocete a fuoco lento per 15 minuti. Mischiate di tanto in tanto. Nel frattempo portate ad ebollizione abbondante acqua salata in una pentola. Quando l'acqua bolle aggiungete gli spaghetti e cuocete per 9 minuti (seguite i tempi di cottura riportati sulla confezione). Scolate la pasta e trasferitela nella padella insieme alle verdure. Aggiungete la panna di soia e del pepe nero. Mischiate bene il tutto e cuocete a fuoco lento per un altro paio di minuti.

Comments