CORN PASTA WITH GREEN BEANS | PASTA DI MAIS CON FAGIOLINI




ENG
What you need (for 2 people):
-160g of corn pasta
-100g of green beans
-100ml of soy cream for cooking
-spicy red pepper
-some cashew
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Fill a pot with water and add the green beans cut into pieces and some salt. Boil the water and then add the pasta. Cook for 9/11 minutes. Drain the pasta with the green beans and put them in the pot with the soy cream. Add some spicy red pepper and mix well. Cook for 3 minutes over low heat. Serve with some extra virgin olive oil and cashew.



ITA
Di cosa hai bisogno (per 2 persone):
-160g di pasta di mais
-100g di fagiolini
-100ml di panna di soia da cucina
-peperoncino
-qualche anacardo
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Riempite una pentola con dell'acqua e aggiungete i fagiolini tagliati a pezzi e un pò di sale. Fate bollire l'acqua e aggiungete la pasta. Cuocete per circa 9/11 minuti. Scolate la pasta e i fagiolini e rimetteteli nella pentola versando la panna di soia. Aggiungete il peperoncino e mischiate bene. Cuocete per 3 minuti a fuoco lento. Servite con dell'olio di oliva e qualche anacardo.


Comments