veggie soup with tofu | minestra di verdure e tofu




ENG
What you need (for 2 people):
-1 liter of water
-2 zucchini
-2 carrots
-1/2 of golden onion
-20g of frozen peas
-100g of medium tofu
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Cut the zucchini and carrots into big pieces, chop the onion, and cut the tofu into cubes. Now add all the ingredients to the pot with the liter of water. Salt to taste, cover with a lid and cook for 40 minutes. Serve with some olive oil.



ITA
Di cosa hai bisogno (per 2 persone):
-1 litro di acqua
-2 zucchine
-2 carote
-1/2 cipolla dorata
-100g di tofu al naturale
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Tagliate le zucchine e le carote in grossi pezzi, affettate la cipolla, e tagliate il tofu a cubetti. Mettete tutti gli ingredienti in una pentola con un litro di acqua. Salate a piacere. Coprite con un coperchio e cuocete per circa 40 minuti. Servite con dell'olio di oliva.

Comments