scrambled tofu with veggies | Tofu strapazzato con verdure
ENG
What you need (for 1 person):
-100g medium or soft tofu
-1/2 red pepper
-50g chickpeas
-mushrooms
-1/2 onion
-turmeric
-extra virgin olive oil
Directions:
Cut the red pepper, onion and mushrooms in small pieces. Put in a pan over low-medium heat, add extra virgin olive oil and stir well. Cook until the ingredients get softer. Then add the chickpeas and the tofu previously crumbled. Keep cooking so that the tofu absorbs the different flavors. Before turning off the heat add a little turmeric and stir everything up.
ITA
Di cosa hai bisogno (per una persona):
-100g di tofu al naturale
-1/2 peperone rosso
-50g ceci già lessati
-funghi champignon
-1/2cipolla
-curcuma
-olio extra vergine di oliva
Procedimento:
Taglia il peperone, la cipolla e i funghi a cubetti. Metti il tutto in una padella con un filo d'olio e cuoci a fuoco medio fino a che gli ingredienti non sono cotti. Aggiungi i ceci e il tofu sbriciolato a mano. Continua a cuocere in modo che il tofu assorba i sapori degli ingredienti utilizzati. Prima di spegnere il fuoco aggiungi un pizzico di curcuma e mescola tutto bene.
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