SPELT SPAGHETTI with PEAS and ASPARAGUS | spaghetti di farro con piselli e asparagi
What you need (for 1 person):
-80g of spelt spaghetti
-20g of frozen peas
-5 asparagus crowns
-soy cream
-extra virgin olive oil
-spicy red pepper
Directions:
In the same pot used to boil water add the peas and the asparagus crowns. Add the spaghetti and cook for approximately 8 minutes. Drain the pasta and the vegetables. Add some olive oil and stir well. Serve with some soy cream and spicy red pepper.
ITA
Di cosa hai bisogno (per 1 persona):
-80g di spaghetti di farro
-20g di piselli già pronti (anche surgelati)
-5 punte di asparago
-crema di soia da cucina
-olio extra vergine di oliva
-peperoncino piccante
Procedimento:
Nell'acqua che fai bollire per la pasta aggiungi i piselli e le punte di asparago. Metti gli spaghetti e cuoci per circa 8 minuti. Scola gli spaghetti e le verdure e aggiungi dell'olio. Mischia bene il tutto. Servi con della panna di soia e peperoncino.
Sounds great and simple! Just a general recommendation-- add a time table to the recipes (prep time, cook time, things like that).
ReplyDeleteI definitely will, thanks! Any suggestion to improve the blog is more than welcome
ReplyDelete