baked mix | contorno al forno
ENG
What you need (for 2 people):
-1 eggplant
-1 potato
-100g of pre-cooked chickpeas
-1/2 golden onion
-extra virgin olive oil
-salt
Directions:
Cut the eggplant and potato into cubes and slice the onion. Drain the chickpeas and rinse them. Put all the ingredients in a baking pan, add some olive oil and salt to taste. Bake at 180° for 30-40 minutes. Make sure to stir sometimes. Serve with some olive oil.
ITA
Di cosa hai bisogno (per 2 persone):
-1 melanzana
-1 patata
-100g di ceci lessati
-1/2 cipolla
-olio extra vergine di oliva
-sale
Procedimento:
Tagliate la melanzana e la patata a cubi e affettate la cipolla. Scolate i ceci e risciacquateli. Mettete tutti gli ingredienti in una teglia da forno, aggiungete dell'olio di oliva e salate a piacere. Infornate a 180° per circa 3-50 minuti. Servite con dell'olio di oliva.
Comments
Post a Comment