colorful cabbage | contorno con verza
What you need (for 2 people):
-150g of savoy cabbage
-140g of steamed corn
-100g tofu
-80g of shiitake mushrooms
-1 garlic clove
-soy sauce
-black pepper
-extra virgin olive oil
-salt
Directions:
Cut the savoy cabbage and the mushrooms into thin slices, the tofu into cubes, and chop the garlic clove. Put all the ingredients in a pan with the steamed corn. Now add some soy sauce, some water, and black pepper, and cover with a lid. Cook for approximately 30 minutes making sure to stir well. Serve with some olive oil and salt to taste.
ITA
Di cosa hai bisogno (per 2 persone):
-150g di verza
-140g di mais al vapore già pronto
-100g tofu
-80g funghi shiitake
-1 spicchio d'aglio
-salsa di soia
-pepe nero
-olio extra vergine di oliva
-sale
Procedimento:
Tagliate la verza e i funghi a fette sottili, il tofu a cubetti e tritate l'aglio. Mettete gli ingredienti in una padella ed aggiungete il mais. Versate della salsa di soia, dell'acqua, il pepe nero e coprite con un coperchio. Cuocete per circa 30 minuti mescolando frequentemente. Servite con dell'olio di oliva e del sale.
Comments
Post a Comment