CREAMY CANNELLINI BEANS SOUP | CREMA DI CANNELLINI




ENG
What you need (for 2 people):
-400g of steamed cannellini beans (from a can)
-150ml of water
-1 garlic clove
-parsley
-black pepper
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Rinse the cannellini beans and put them in a pot with the garlic clove cut into halves. Add the water and some salt, and cook for 5 minutes. Then put everything in a blender to get a creamy soup. Serve with some parsley, black pepper, and olive oil.



ITA
Di cosa hai bisogno (per 2 persone):
-400g di fagioli cannelli già cotti al vapore
-150ml di acqua
-1 aglio
-prezzemolo
-pepe nero
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Risciacquate i fagioli cannellini e metteteli in una pentola con l'aglio tagliato a metà. Aggiungete l'acqua, del sale, e cuocete per 5 minuti. Ora trasferite tutto in un frullatore per ottenere una crema densa. Servite con del prezzemolo, pepe nero e olio di oliva.

Comments