whole bow tie pasta with turnip greens | farfalle integrali con cime di rapa
ENG
What do you need (for 2 people):
-160g of whole bow tie pasta
-300g of turnip greens
-spicy red pepper
-extra virgin olive oil
-salt
Directions:
Wash the turnip greens and remove the stem. Boil the water for the pasta in a pot with some salt and then add the bow tie pasta and the greens. Cook for 8/9 minutes. Drain the pasta and the greens and put them in the pot with some extra virgin olive oil and spicy red pepper. Stir well and cook for 3 minutes. The pasta is ready.
ITA
Di cosa hai bisogno (per 2 persone):
-160g di farfalle integrali
-300g di cime di rapa
-peperoncino piccante
-olio extra vergine di oliva
-sale
Procedimento:
Lavate le cime di rapa e rimuovete le parti dure del gambo. In una pentola portate l'acqua ad ebollizione con del sale ed aggiungete la pasta e le cime di rapa. Cuocete per 8/9 minuti. Scolate la pasta e la verdura e mettete il tutto nella pentola con dell'olio extra vergine di oliva e del peperoncino piccante. Mescolate bene e cuocete per 3 minuti. Il piatto è pronto.
Comments
Post a Comment