falafel burgers with green turnips | burger di falafel con cime di rapa
What you need (for 2/3 people):
-mix for falafel (160g)
-250ml of water
-300g of turnip greens
-spicy red pepper
-extra virgin olive oil
-vegan mayionnaise
-salt
Directions:
Boil 250 ml of water, then add the water to the mix for falafel and stir well. Leave to rest for 15 minutes. Now that you have a dough, form 6 burgers and cover them with baking paper. Put the burgers on a panini press and grill for 15 minutes. Transfer the burgers to a pan with some olive oil and cook both sides for 10 minutes over low heat. In the meantime wash the turnip greens and steam them. Serve the falafel and the vegetables with some mayonnaise and add some spicy red pepper and salt to the turnip greens.
ITA
Di cosa avete bisogno (per 2/3 persone):
-preparato per falafel (160g)
-250ml di acqua
-300g di cime di rapa
-peperoncino
olio extra vergine di oliva
maionese vegana
-sale
Procedimento:
Fate bollire 250ml di acqua e aggiungetela al preparato per falafel. Mischiate bene e lasciate riposare per 15 minuti. Avrete ottenuto un impasto, quindi formate 6 burger e copriteli con della carta da forno. Metteteli su una piastra per panini e scaldateli per 15 minuti. Trasferite i burger di falafel su di una padella con un pò di olio e cuocete per 10 minuti a fuoco lento entrambi i lati. Nel frattempo lavate e cuocete al vapore le cime di rapa. Servite i falafel e la verdura cotta con della maionese ed aggiungete del sale e peperoncino alle cime di rapa.
Comments
Post a Comment