peas with potatoes and carrots | piselli con patate e carote




ENG
What you need (for 2 people):
-200g of frozen peas
-2 potatoes
-4 carrots
-2 vegan sausages
-1 scallion
-parsley
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Peal the potatoes and carrots and cut them into big pieces. Steam them in a pot with some water for 20 minutes. Now slice the scallion and the sausages and put them in a pan. Add the peas, some water, and cover with a lid. Cook for 15 minutes. Serve all the ingredients together with some olive oil and salt, and add some parsley to the potatoes.



ITA
Di cosa avete bisogno (per 2 persone):
-200g di piselli surgelati
-2 patate
-4 carote
-2 wurstel vegani
-1 scalogno
-prezzemolo
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Pelate le patate e le carote e tagliatele in grossi pezzi. Cuoceteli al vapore con un pò di acqua sul fondo della pentola per 20 minuti. Nel frattempo affettate lo scalogno e i wurstel e mettete il tutto in una padella. Aggiungete i piselli, un pò di acqua per la cottura e coprite con un coperchio. Cuocete per 15 minuti. Servite tutti gli ingredienti insieme con dell'olio di oliva e sale e, aggiungete del prezzemolo alle patate.

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