quinoa salad | insalata di quinoa




ENG
Difficulty: LOW
Category: Second course
Cook: 20 min
Prep: 10 min
Tools: pot, fine mesh strainer
Servings: 2

Ingredients:
-80g of tri-color quinoa
-1/2 zucchini
-8 cherry tomatoes
-2 vegan sausages
-6 artichoke hearts in olive oil
-8 Taggiasca olives
-2 basil leaves
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Bring abundant salty water to a boil in a pot. In the meantime wash all the vegetables. Cut the half zucchini into thin slices and the cherry tomatoes into halves. Slice the vegan sausages and chop the basil leaves. Put the ingredients in a bowl and add the artichokes and the olives. When the water is boiling add the tri-color quinoa, stir well and cook for 20 minutes over medium heat. Once the quinoa is ready drain it by using a fine mesh strainer. Now transfer the quinoa to the bowl, add some olive oil and mix everything up. Serve at room temperature.



ITA
Difficoltà: FACILE
Categoria: Secondi
Cottura: 20 min
Preparazione: 10 min
Strumenti: pentola, colino
Porzioni: 2

Ingredienti:
-80g di tris di quinoa
-1/2 zucchina
-8 pomodori ciliegini
-2 wurstel vegani
-6 carciofini sott'olio
-8 olive taggiasche
-2 foglie di basilico
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Portate abbondante acqua salata ad ebollizione in una pentola. Nel frattempo lavate tutte le verdure. Tagliate la mezza zucchina a fette sottili e i pomodorini a metà. Affettate i wurstel vegani e tritate le foglie di basilico. Mettete gli ingredienti in una ciotola e aggiungete i carciofini e le olive. Quando l'acqua bolle versate la quina, mescolate bene e cuocete per 20 minuti a fuoco medio. Una volta che la quinoa è pronta scolatela utilizzando un colino. Trasferitela nella ciotola insieme alle verdure, aggiungete dell'olio e mischiate bene il tutto. Servite a temperatura ambiente.

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