Tofu and mushrooms with tomatoes | tofu e funghi con pomodori




ENG
Difficulty: MEDIUM
Category: Main course
Prep: 10 min
Cook: 25 min
Tools: pan
Servings: 2

Ingredients:
-360g of medium tofu
-4 portobello mushrooms
-10 Taggiasche olives
-2 tablespoons of rice wheat
-20g of bean sprouts
-1 tomato
-pepper
-extra virgin olive oil
-2 basil leaves
-salt

Directions:
Rinse and slice the tomato and chop the basil leaves. Clean and slice the portobello mushrooms. Cut the tofu into cubes and keep them for later. Put the mushrooms in a pan with some olive oil and salt and cook for 10 minutes over medium heat. Stir frequently. Now add the tofu cubes, 2 tablespoons of rice wheat, some pepper, salt and olive oil, and cook for 15 minutes over medium heat. Keep mixing while cooking. Turn off the stove and add the olives and the bean sprouts. Stir well. Place on a plate with the slices of tomato seasoned with basil.



ITA
Difficoltà: MEDIA
Categoria: Primi
Preparazione: 10 min
Cottura: 25 min
Strumenti: padella
Porzioni: 2

Ingredienti:
-360g di tofu al naturale
-4 funghi portobello
-10 olive taggiasche
-2 cucchiaini di farina di riso
-20g di germogli di soia
-1 pomodoro
-pepe
-olio extra vergine di oliva
-2 foglie di basilico
-sale

Procedimento:
Lavate il pomodoro e tagliatelo a fettine. Tritate il basilico e tenete questi ingredienti per dopo. Pulite i funghi e affettateli. Tagliate il tofu a cubetti. Mettete i funghi in una padella con un filo di olio e sale e cuocete per 10 minuti a fuoco medio. Mischiate di frequente. Ora aggiungete i cubetto di tofu, due cucchiaini di farina di riso, del pepe nero, sale, olio di oliva e cuocete per 15 minuti a fuoco medio. Mischiate il tutto di continuo durante la cottura. Spegnete il fuoco e aggiungete le olive e i germogli di soia. Mescolate bene. Servite con le fette di pomodoro al basilico.

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