crispy sandwich | panino croccante




ENG
Difficulty: LOW
Category: Sandwiches and wraps
Cook: 10 min
Prep: 5 min
Tools: peeler, pan, panini press
Servings: 2

Ingredients:
-1 whole wheat bun (approximately 20 cm long)
-180g of tofu
-80g of soy sprouts
-1 zucchini
-vegan mayonnaise
-misticanza seasoning
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Cut the whole wheat bun in half crosswise and then into planks. Keep for later. Now cut the tofu into thin slices and place them in a pan with some olive oil. Add some misticanza seasoning on both sides of the tofu slices and some salt. Cook each side over low heat for 4 minutes. In the meantime wash the zucchini, cut it into halves and prepare some thin slices using the peeler. Now preheat the panini press and start filling your sandwich. On each bun half place the zucchini, the tofu strips, the soy sprouts, and the vegan mayonnaise. Put the sandwiches in the panini press and heat for a couple of minutes.



ENG
Difficoltà: FACILE
Category: Panini e piadine
Cottura: 10 min
Preparazione: 5 min
Strumenti: pela verdure, padella, piastra per panini
Porzioni: 2

Ingredienti:
-1 filone di pane integrale (20 cm circa)
-180g di tofu
-80g di germogli di soia
-1 zucchina
-maionese vegetale
-misticanza
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Tagliate a metà il filoncino in modo da preparare due panini. Tagliate poi ciascun panino secondo la lunghezza e teneteli per dopo. Tagliate il tofu a fette sottili rettangolari e mettetele in una padella con dell'olio. Su ogni lato aggiungete della misticanza e salate a piacere. Cuocete ogni lato per 4 minuti a fuoco lento. Nel frattempo lavate loa zucchina, tagliatela a metà e utilizzate il pela verdure per ottenere delle fette sottili. Accendete la piastra per panini e nel frattempo farcite i due panini. Iniziate con le fette di zucchina, seguite da: tofu, germogli di soia e maionese vegetale. Mettete i panini nella piastra e scaldate per un paio di minuti.

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