italian style seitan | seitan all'italiana




ENG
Difficulty: LOW
Category: Main courses
Cook: 20 min
Prep: 5 min
Tools: pan + lid
Servings: 2

Ingredients:
-240g of seitan
-200g of cherry tomatoes
-4 basil leaves
-soy sauce
-extra virgin olive oil
-salt

Directions:
Cut the seitan into thin strips and place them in a pan with some soy sauce. Cook over low heat for 5 minutes. Stir frequently. In the meantime wash the cherry tomatoes and cut them into halves. Wash the basil leaves and now add everything to the seitan, pour 2 spoons of olive oil, and salt to taste. Mix well and cover with a lid. Cook over low heat for 15 minutes. Stir occasionally.



ITA
Difficoltà: FACILE
Categoria: Primi
Cottura: 20 minuti
Preparazione: 5 minuti
Strumenti: padella + coperchio
Porzioni: 2

Ingredients:
-240g di seitan
-200g di pomodorini
-4 foglie di basilico
-salsa di soia
-olio extra vergine di oliva
-sale

Procedimento:
Tagliate il seitan a striscioline sottili e mettetele in ina padella con della salsa di soia. Cuocete a fuoco lento per 5 minuti. Mischiate di frequente. Nel frattempo lavate i pomodorini e tagliateli a metà. Lavate le foglie di basilico e mettete il tutto insieme al seitan. Versate 2 cucchiai di olio e salate a piacere. Mescolate bene e coprite con un coperchio. Cuocete per 15 minuti a fiamma bassa. Girate di tanto in tanto.

Comments